Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El basmati és una varietat de gra llarg, molt olorós i amb gust de nous.

Preparació

  1. Per a l’arròs: bulliu els dos arrossos per separat, en aigua abundant. Seguiu les instruccions del paquet per a una cocció correcta. Refredeu-los.
  2. En un bol, barregeu els dos arrossos amb els cigrons cuits, el gra d’all picat, la ceba vermella, els aranyons secs, les rodanxes d’olives negres i els daus de feta.
  3. Afegiu-hi l’oli d’oliva, una punta de sal i el suc de llimona.
  4. Barregeu-ho amb cura perquè tot quedi integrat i no es trenqui.
  5. En un plat fondo, munteu l’amanida d’arròs i acabeu-la amb el julivert picat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: