Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pollastre en una plata i afegiu-li tots els ingredients. Salpebreu-ho.
  2. Barregeu-ho amb suavitat, tapeu el recipient i reserveu-ho a la nevera 1 h, remenant el contingut de tant en tant.
  3. Enceneu el forn a 200 ºC.
  4. Aboqueu el pollastre i el marinat en una safata ampla i poseu-ho al forn 30 min.
  5. Reserveu-ho i deixeu que el pollastre es refredi dins de la salsa.
  6. Talleu quatre trossos d’enciam, prèviament net, en forma de bol, que serviran com a base del plat.
  7. Talleu les cebes a làmines molt fines.
  8. Poseu l’enciam al plat i salseu-ho abundament amb el marinat, repartiu-hi per sobre el pollastre, els dàtils, les olives verdes, les tàperes, amb el seu suc, i les làmines de ceba.
  9. Aquesta amanida de pollastre es pot servir freda o temperada.

CONSELL

Si us sobra marinat, el podeu fer servir en altres receptes de carn o peix. És boníssim amb arròs bullit.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: