Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retalleu l'escarola per treure els matisos més amargs de les fulles exteriors (reserveu-les per a una altra amanida).
  2. Talleu l'escarola i poseu les fulles en un bol amb aigua i gel, de 10 a 15 min, perquè es renti bé i agafi una textura molt més forta.
  3. Per a la salsa rosa o salsa còctel: en un bol, barregeu-hi maionesa, una mica de quètxup i un toc de salsa Perrins. Remeneu-ho fins que agafi un to rosat.
  4. Bulliu les gambes blanques (es pot fer servir qualsevol altre tipus de marisc) i poseu-les a dins de la salsa còctel.
  5. Talleu un parell de cogombrets en làmines fines i barregeu-los amb la salsa còctel i les gambes, per donar-hi un toc agre.
  6. Agafeu una bona porció d'escarola i deixeu-la sobre un paper perquè absorbeixi tota la humitat. Una vegada ben escorreguda, passeu-la al plat i col·loqueu-la damunt del còctel de gambes amb la salsa rosa. Remateu-ho amb uns brots tendres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: