Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i les umeboshi i deixeu que es cogui l’arròs 12 min. Tot seguit, poseu-hi el te embolicat amb una bossa de fil i tapeu-lo. Deixeu-lo infusionar durant 2 o 3 min. Retireu el te i deixeu-lo reposar 5 min més tapat, que l’arròs quedi melós. Poseu-ho en una plàtera i deixeu-ho refredar.
  2. Netegeu els xiitakes, talleu-los a tires i passeu-los per ou batut, farina de galeta i fregiu-los en una paella amb oli d’oliva roent. Retireu-los quan siguin rossos i passeu-los per un paper absorbent.
  3. Prepareu l’amanida en un bol. Poseu-hi l’arròs, el tofu tallat a daus i els xiitakes cruixents. Amaniu-ho amb l’oli de sèsam i la sal de sèsam i serviu-ho acompanyat dels microvegetals també amanits amb oli de sèsam.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: