Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent i refredeu-los en aigua i gel. Peleu-los i talleu-los per la meitat, traieu-ne les granes, reserveu-les i talleu-los a daus.
  2. Peleu les patates i talleu-les a trossos regulars. Coeu la patata i l’api-rave tot junt fins que sigui ben tou. Afegiu-hi una mica de llet calenta i de mantega. Tritureu-ho i passeu-ho per una estamenya. Si us queda molt espès, afegiu-hi un xic de suc de la cocció.
  3. Per a la maionesa de porradell, passeu per la batedora l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Poseu els rovells amb un polsim de sal en un bol i barregeu-ho amb una vareta. Aneu-ho lligant amb l’oli de porradell fins que us quedi una maionesa ben emulsionada.
  4. Amaniu els daus de tomàquet amb la vinagreta i col·loqueu-los al fons del got. Amaniu els enciams i col·loqueu-los a sobre del tomàquet. Peleu les pinces de bou de mar. Guardeu la part de dalt i esmicoleu-ne l’altra. Afegiu-hi la crema de patata i api-rave. I disposeu la part de dalt de la pinça de bou al damunt de la preparació amb una cullerada de maionesa de porradell.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: