Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, talleu-les en quatre parts. Talleu el pernil a làmines.
  2. Netegeu bé tots els enciams, escorreu-los per separat, si pot ser amb la centrifugadora. Barregeu-los.
  3. Per a la vinagreta: barregeu tots els ingredients i passeu-los, immediatament després, per la batedora.
  4. A l’hora d’acabar el plat, salteu les carxofes en una paella amb oli i sal. Quan estigueu a punt d’acabar, incorporeu-hi una punta de pebre.
  5. Muntatge: en el centre del plat, poseu-hi 4 trossos de carxofa. A sobre, l’enciam amanit amb la vinagreta, 4 trossos més de carxofa i el pernil de gla. Acabeu-ho posant-hi una mica més d’enciams.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: