Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els ceps amb un drap humit i talleu-ne el peu (guardeu-los per a una altra ocasió).
  2. Poseu un dit de sal gruixida en una plata. Al damunt, poseu els barrets de cep i cobriu-los amb sal. Deixeu-los macerar 30 min. Traieu-ne la sal, passeu-los per aigua per treure la sal enganxada i assequeu-los ràpidament amb paper de cuina.
  3. Amb un ganivet ben esmolat, talleu finament els barrets i disposeu-los a la base dels plats.
  4. Per a la vinagreta tèbia: torreu els pinyons al forn a 160 ºC, fins que siguin daurats.
  5. Mescleu els pinyons acabats de torrar, el vinagre, l’oli i un polsim de sal.
  6. Amaniu els ceps amb la vinagreta i acabeu-ho amb el formatge El Set fet a flocs pel damunt i un parell de voltes de molinet de pebre de Sichuan.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: