Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Retireu les fulles externes de la col i talleu-la a làmines fines.
  2. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-la, en aigua bullent, 30 s. Només ha de perdre la cruor.
  3. Coleu la col i refresqueu-la en un recipient amb aigua i gel. Quan estigui fresca, escorreu-la.
  4. En un recipient, barregeu la mostassa amb l’oli.
  5. Peleu la mandarina, talleu la pela menuda i afegiu-la a l’oli de mostassa.
  6. Amaniu la col amb l’oli de mostassa i barregeu-hi les nous picades.
  7. Traieu la pela dels grills de mandarina.
  8. A la base del plat, poseu la col amanida amb l’oli de mostassa i mandarina. A sobre, poseu el pernil i les nous, i acabeu-ho amb uns quants grills de mandarina.

El consell

  • En comptes de mandarina, també podeu fer aquesta recepta amb trossets de taronja. Veureu com et queda igual de bona.
  • Si voleu, podeu escaldar prèviament la col i guardar-la a la nevera fins al moment de fer-la servir per muntar l’amanida.
  • Aquesta recepta dóna molt de joc. Proveu de posar-hi la col com a base i canviar algun dels ingredients per d’altres que us agradin molt. També us quedarà molt bona si hi poseu blat de moro, trossets de pernil dolç, de bacó... Ja ho sabeu, a la cuina, feu volar la imaginació!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: