Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu les cues de gamba i la gamba sencera a la planxa.
  2. Bulliu les faves en aigua salada.
  3. Barregeu les cues de gamba amb les fulles de menta, el pernil tallat, l’oli de menta i les faves. Poseu-ho en un motlle i emplateu-ho.
  4. Al damunt, afegiu-hi la gamba.
  5. Desemmotlleu-ho. Poseu-hi oli de menta pel voltant, una mica de pols de pernil per sobre i el cruixent a sobre de tot.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: