Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per la vinagreta: tritureu un grapat de nous, oli d'oliva, una mica de menta i un pessic de sal.
  2. Amaniu l'enciam amb la vinagreta, i afegiu-hi les figues i el formatge de cabra.
  3. Acabeu-ho amb una mica de reducció de vinagre de Mòdena, que en aquest cas hi queda molt bé perquè les figues i el vinagre de Mòdena fan una combinació molt i molt interessant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: