Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les pomes i talleu-les, amb una mandolina o un ratllador especial.
  2. Traieu les parts externes del bulb de fonoll, si cal, i talleu-lo a làmines, també sencer.
  3. Les pomes i el fonoll s’oxiden immediatament, així que cal tallar-los just abans de preparar l’amanida o ruixar-los uns minuts lleugerament amb una barreja d’aigua amb llimona o llima.
  4. Per a la vinagreta: en un bol petit, poseu el suc d’una llima, la mostassa i tres cullerades d’oli d’oliva verge. Barregeu-ho bé i afegiu-hi una mica de sal marina.
  5. Serviu ràpidament l’amanida de poma i fonoll amb una mica de vinagreta per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: