Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: fregueu l’all pel bol on fareu la vinagreta. Barregeu tots els ingredients i deixeu-los madurar. 
  2. Torreu el pa i unteu-lo amb una fina capa de codonyat. Afegiu-hi el formatge tallat a làmines d’1 cm de gruix. 
  3. Escalfeu-ho al forn, o bé al grill, 1 min. Afegiu-hi per damunt la ruca i la poma tallada a daus petits. Amaniu-ho amb la salsa vinagreta de pinyons.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: