Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les fruites. Peleu el mango, els kiwis i les peres, i lamineu-los.
  2. Talleu les figues a quarts.
  3. Talleu els tomàquets per la meitat.
  4. En una batedora, tritureu els nabius blaus fins a obtenir una crema fina.
  5. Poseu als plats rodanxes de mango, kiwi, pera, els tomàquets, les figues i el raïm.
  6. Escampeu-hi per sobre una cullerada de magrana i una de grosella.
  7. En el moment de servir-ho, afegiu-hi la crema de nabius i els germinats.

CONSELL
Aquesta amanida es pot menjar com a entrant o per postres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: