Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu, peleu i talleu les fruites. Feu un suc de taronja i reserveu-lo al congelador.
  2. Disposeu les fruites al plat i acompanyeu-les d’un got petit de suc. En general, l’elaboració d’aquest plat és tan simple que és això el que el fa tan gustós. Creiem que la clau és la neteja de la fruita i la seva disposició al plat. Aquestes postres han d’entrar pels ulls, com un quadre d’un gran artista, i ens han de fer sentir la frescor de la fruita i la sensació final cítrica que representa beure el xarrup de taronja gelada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: