Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i netegeu les gambes, i marineu-les uns minuts amb el suc de llima, un raig d’oli de cacauet i sal.
  2. Peleu la pastanaga i el carbassó, i talleu-los a làmines primes. Reserveu-los amb una mica de sal.
  3. Poseu aigua a bullir amb romaní, farigola i llorer. Escaldeu-hi els tomàquets, refresqueu-los amb aigua i peleu-los.
  4. Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus. Reserveu-lo amb una mica de suc de llima. Feu el mateix amb la remolatxa.
  5. Prepareu l’amaniment amb tots els ingredients.
  6. Escorreu les gambes i poseu-les al plat. Afegiu-hi la resta d’ingredients i, si voleu, una mica de micromesclum. Amaniu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: