Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola amb aigua i sal al foc i quan comenci a bullir l’aigua poseu-hi les cues de llagostins prèviament pelades.
  2. Just quan comenci a bullir un altre cop, les traieu, les coleu i les poseu a la nevera perquè es refredin.
  3. Ratlleu els tomàquets i els assaoneu amb sal.
  4. Poseu el tomàquet ratllat en un plat i, per sobre, les cues de llagostins tallades longitudinalment per la meitat. Ho assaoneu tot amb pebre, oli d’oliva i julivert ben trinxat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: