Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola amb aigua i sal al foc i quan comenci a bullir l’aigua poseu-hi les cues de llagostins prèviament pelades.
  2. Just quan comenci a bullir un altre cop, les traieu, les coleu i les poseu a la nevera perquè es refredin.
  3. Ratlleu els tomàquets i els assaoneu amb sal.
  4. Poseu el tomàquet ratllat en un plat i, per sobre, les cues de llagostins tallades longitudinalment per la meitat. Ho assaoneu tot amb pebre, oli d’oliva i julivert ben trinxat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: