Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les llenties. Refredeu-les i reserveu-les.
  2. En un recipient, barregeu el tomàquet, pelat, sense llavors i tallat a quadrats, amb l’endívia en juliana, l’escarola, la ceba picada molt fina i el cibulet picat.
  3. Prepareu una vinagreta amb tres parts d’oli d’oliva per una de vinagre de Mòdena, afegiu-hi una mica de sal i ruixeu-hi l’amanida. Serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: