Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les llenties en l’aigua, a foc suau, 20-25 min, saleu-les al final de la cocció. Coleu-les i refresqueu-les.
  2. Peleu la ceba i talleu-la en juliana.
  3. Renteu els tomàquets i trossegeu-los.
  4. Renteu els pebrots, elimineu-ne les llavors i la membrana blanca interior, i talleu-los a dauets.
  5. Barregeu les llenties amb totes les verdures i amaniu-ho amb sal, pebre negre, vinagre de xerès, suc de llimona i oli d’oliva. Afegiu-hi unes fulles de julivert picat i els germinats de porro.
  6. Barregeu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: