Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i ratlleu les pastanagues. Com que el ratllador de vegades pot ser complicat de fer anar, és millor que aquest pas el faci un adult. Peleu la poma i talleu-la a dauets.
  2. Ruixeu la pastanaga i els dauets de poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’ennegreixi.
  3. Ratlleu el gruyère i barregeu-lo bé amb les pastanagues, les llenties i la poma.
  4. Diluïu la mostassa en gra amb l’oli i amaniu-hi el plat abans de servir-lo.

El consell

Aquesta amanida també pot quedar deliciosa si hi afegiu una mica d’arròs.

Les llenties pardines són les que queden més bé per fer les amanides de llegums, però també podeu preparar la recepta amb llenties normals.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: