Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el vinagre, la mel, un tros de pela de llimona i la flor de sal en un cassó. Deixeu-ho refredar.
  2. Peleu el cogombre i feu-ne boles amb una cullera parisina. Poseu les boletes de cogombre dins la vinagreta.
  3. Retireu les tiges de les maduixes, talleu-les en quatre trossos i poseu-les al bol. Poseu-hi flor de sal per sobre i deixeu-les reposar 5 min.
  4. Ompliu gots individuals de vidre amb les maduixes i les boles de cogombre. Afegiu-hi la farigola i serviu-ho amb un bol d'olives Capricho Andaluz Cocktail Mediterráneo de Borges.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: