Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé l'escarola, centrifugueu-la perquè no hi quedi gens d'aigua i reserveu-la.
  2. Peleu els kiwis i talleu-los a tires fines.
  3. Peleu el mango i talleu-lo com els kiwis.
  4. Poseu en un cassó al foc amb aigua un polsim de sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els llagostins i deixeu-los coure 4 min. Traieu-los ràpidament i poseu-los en un bol amb aigua, un polsim de sal i uns glaçons de gel per tallar la cocció. Escorreu i peleu els llagostins.
  5. Prepareu una vinagreta en un bol posant-hi l'oli d'oliva, obriu pel mig la bergamota i tireu-hi el suc, un polsim de sal i unes fulletes de farigola llimonera. Barregeu-ho bé.
  6. Munteu la recepta en un plat rectangular, posant l'escarola horitzontalment en una banda del plat. Mescleu el kiwi i el mango delicadament i poseu-ne quatre piletes petites al costat de l'escarola, i al damunt col·loqueu-hi un llagostí obert lleugerament per la part més ampla de manera que s'aguanti al damunt de la pila.
  7. Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de bergamota i farigola llimonera.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: