Preparació
- Renteu bé l'escarola, centrifugueu-la perquè no hi quedi gens d'aigua i reserveu-la.
- Peleu els kiwis i talleu-los a tires fines.
- Peleu el mango i talleu-lo com els kiwis.
- Poseu en un cassó al foc amb aigua un polsim de sal i la fulla de llorer. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els llagostins i deixeu-los coure 4 min. Traieu-los ràpidament i poseu-los en un bol amb aigua, un polsim de sal i uns glaçons de gel per tallar la cocció. Escorreu i peleu els llagostins.
- Prepareu una vinagreta en un bol posant-hi l'oli d'oliva, obriu pel mig la bergamota i tireu-hi el suc, un polsim de sal i unes fulletes de farigola llimonera. Barregeu-ho bé.
- Munteu la recepta en un plat rectangular, posant l'escarola horitzontalment en una banda del plat. Mescleu el kiwi i el mango delicadament i poseu-ne quatre piletes petites al costat de l'escarola, i al damunt col·loqueu-hi un llagostí obert lleugerament per la part més ampla de manera que s'aguanti al damunt de la pila.
- Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de bergamota i farigola llimonera.