Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els enciams i eixugueu-los. Podeu fer servir una bossa d’enciams variats, que ja estan nets i secs. D’aquesta manera, us estalvieu un pas.
  2. Talleu el meló a dauets i poseu-los per sobre dels enciams
  3. Talleu el pernil ben menut i també afegiu-lo a l’amanida.
  4. Per acabar, piqueu les ametlles i escampeu-les.
  5. Amaniu-ho generosament amb oli i un pessiguet de sal (heu de pensar que el pernil ja té prou sal, així que no convé que us passeu). Si us agrada el vinagre, poseu-ne unes gotes.
  6. Acabeu-ho amb una fulleta de menta.

El consell

  • Aquesta amanida també us quedarà deliciosa si hi afegiu altres ingredients que us agradin. Hi podeu posar, per exemple, una miqueta de formatge, nous, grans de magrana, trossets de tomàquet... Podeu fer-la tan completa com us agradi!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: