Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peral pesto vermell: tritureu tots els ingredients. Si no us sentiu segurs amb el túrmix, millor que ho faci un adult. Reserveu-ho.
  2. Traieu les cues de les mongetes tendres i escaldeu-les en aigua bullent, uns 3 min. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu que us ajudi un adult. Passats els 3 min, coleu les cues de les mongetes i deixeu-les refredar.
  3. Poseu els ous en una cassoleta, coberts amb aigua, i, quan arrenqui el bull, compteu 10 min. Refresqueu-los i peleu-los.
  4. Barregeu les mongetes amb el blat de moro cuit, les ametlles torrades i la barreja d’enciams.
  5. Amaniu-ho tot bé amb el pesto vermell i acabeu-ho afegint-hi els ous durs tallats. 

El consell

Si ho prefereixes, pots acompanyar l’amanida amb una vinagreta. I, si li vols donar un toc cruixent, per què no proves d’afegir-hi uns trossets de poma? Et quedarà superrefrescant!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: