Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé les fulles d’enciam romana i assequeu-les amb un drap net o paper de cuina absorbent. Talleu-les tan menudes com pugueu.
  2. Ratlleu la pastanaga. Si no teniu un ratllador que sigui segur, millor que aquest pas el faci un adult.
  3. Talleu les nespres a dauets. Esmicoleu el formatge. Talleu els tomàquets a dauets. Barregeu tots els ingredients i afegiu-hi les pipes pelades.
  4. Per a la vinagreta: tritureu unes fulles d’alfàbrega amb oli i afegiu-hi una mica de sal. Si no us sentiu segurs fent anar el túrmix, millor que ho faci un adult.
  5. Només queda posar una mica de vinagreta a l’amanida i ja la podeu servir.

El consell

  • La fruita seca queda fantàstica a les amanides! Si us agrada, no oblideu de posar-n’hi un bon grapat. Us donarà energia i un munt de minerals per fer-vos grans i forts!
  • Segons l’època de l’any, proveu de canviar les nespres d’aquesta recepta per uns trossets de poma o pera, magrana, taronja...

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: