Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les en juliana, i escampeu-hi aigua de mar per sobre perquè no s’oxidin.
  2. Remulleu les algues agar-agar.
  3. Talleu la col llombarda a tires molt fines.
  4. Piqueu les avellanes.
  5. Escorreu les algues.
  6. Per a la salsa: remulleu els tomàquets i reserveu-ne uns quants per acabar de preparar l’amanida.
  7. Peleu l’all i la poma.
  8. Col·loqueu els tomàquets, l’all i la poma, amb una mica de l’aigua de remullar els tomàquets, en una batedora i tritureu-ho fins aconseguir una crema ben fina.

MUNTATGE
En un plat, poseu la pastanaga barrejada amb la col. A sobre, poseu-hi les algues, els tomàquets i els germinats. Serviu la salsa al costat, perquè cadascú se’n posi al seu gust.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: