Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l'enciam i talleu-lo a tires fines. Renteu-lo bé en aigua freda i escorreu-lo perquè no hi quedi gens d'aigua. Peleu les fruites i talleu-les a daus petits. Barregeu-les. Obriu la llauna de carn de cranc i talleu la carn a bocins. Feu la salsa rosa barrejant la maionesa, el quètxup, el suc de taronja i el brandi.
  2. Col·loqueu al fons de quatre copes l'enciam. Al damunt, poseu-hi la fruita i la carn de cranc i una cullerada de salsa rosa. Per decorar bé el plat, col·loqueu-hi un xic de porradell picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: