Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'amaniment: barregeu la mostassa antiga amb l'oli d'oliva, el vinagre de poma i un pessic de sal.
  2. Per a l'amanida: talleu el formatge gorgonzola a daus petits irregulars. Traieu el cor a la poma i talleu-la a grills.
  3. Poseu-ho al plat en aquest ordre: poseu la barreja d'enciams a la base d'un plat pla, amb volum. Col·loqueu-hi per sobre els grills de poma, els daus de gorgonzola, els crostons, les nous i les panses.
  4. Acabeu-ho amb l'amaniment

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: