Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. 1 En un recipient, barregeu els enciams amb els tomàquets (podeu saltar-los lleugerament), els raves, tallats a medallons molt fins, i les flors, tallades en juliana. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, una mica de sal i un rajolí de vinagre de xerès. Reserveu-ho.
  2. Renteu les carxofes i talleu-les a quarts o a làmines fines, i fregiu-les a foc mitjà, fins que quedin ben daurades i cruixents. Assequeu-les sobre paper de cuina absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i afegiu-les a l’amanida. Barregeu-ho bé i serviu l’amanida en quatre plats.
  3. En una paella molt calenta, sense oli, fregiu el formatge fins que quedi daurat, repartiu-lo als quatre plats i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: