Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els grans de quinoa amb força aigua perquè en marxi la saponina.
  2. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli, tireu-hi la quinoa i remeneu-ho amb una cullera de fusta fins que perdi tota l'aigua i desprengui una suau aroma de torrat.
  3. Poseu un cassó al foc amb 450 ml d'aigua i, quan arrenqui el bull, tireu-hi la quinoa, tapeu-ho i deixeu-ho coure 12 o 14 min, aproximadament, a foc baix.
  4. Una vegada cuita, saleu-la, poseu-la ben estesa en una plàtera i deixeu-la refredar.
  5. Talleu el formatge fresc, les orellanes de préssec i la remolatxa cuita a daus. Barregeu-ho amb la quinoa i el blat de moro.
  6. Amaniu-ho amb un polsim de sal, les nous trinxades petites i l'oli de nous. Poseu-ho en bols amb uns cabdells d'enciam i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: