Preparació
- Renteu la quinoa: poseu-la en un colador i poseu-la sota l’aixeta 2 min.
- Escalfeu la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapeu el cassó i abaixeu el foc, deixeu que cogui 15 min.
- Apagueu el foc i deixeu que reposi 5 min, tapat. Deixeu-ho refredar.
- Saleu el pit de pollastre i poseu-los en una paella tapada, a foc mitjà, 3 min per costat. Afegiu-hi el suc de mitja llimona i deixeu-ho 1 min més per costat. Deixeu que es refredi a la mateixa paella, tapat.
- Talleu el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.
- Peleu i talleu el mango a trossets.
- Renteu i assequeu les branquetes de coriandre, i piqueu-les molt fines.
- Quan la quinoa s’hagi refredat, afegiu-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el mango i el coriandre, i barregeu-ho bé.
- Talleu el pit a medallons molt fins i serviu-los sobre l’amanida de mango i coriandre. Afegiu-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn. Serviu-la freda.