Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la quinoa: poseu-la en un colador i poseu-la sota l’aixeta 2 min.
  2. Escalfeu la llet de coco amb aigua, un grapadet de sal i la quinoa. Quan comenci a bullir, tapeu el cassó i abaixeu el foc, deixeu que cogui 15 min.
  3. Apagueu el foc i deixeu que reposi 5 min, tapat. Deixeu-ho refredar.
  4. Saleu el pit de pollastre i poseu-los en una paella tapada, a foc mitjà, 3 min per costat. Afegiu-hi el suc de mitja llimona i deixeu-ho 1 min més per costat. Deixeu que es refredi a la mateixa paella, tapat.
  5. Talleu el cogombre a làmines molt fines amb una mandolina o amb un pelador.
  6. Peleu i talleu el mango a trossets. 
  7. Renteu i assequeu les branquetes de coriandre, i piqueu-les molt fines.
  8. Quan la quinoa s’hagi refredat, afegiu-hi dues cullerades de suc de llima, el cogombre, el mango i el coriandre, i barregeu-ho bé.
  9. Talleu el pit a medallons molt fins i serviu-los sobre l’amanida de mango i coriandre. Afegiu-hi la salsa de llimona que haurà quedat a la paella i ratlladura de llima per sobre de la carn. Serviu-la freda.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: