Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les fulles de ruca i dels créixens. Escorreu-les bé i assequeu-les.
  2. Traieu el tronc dels xampinyons i talleu-ne el barret a làmines fines.
  3. Peleu la poma i talleu-la a daus.
  4. Disposeu en els diferents plats les fulles de ruca, les fulles de créixens, les làmines de xampinyons i els daus de poma.
  5. Trinxeu les nous i mescleu-les amb el parmesà ratllat i l’oli. Poseu-ho pel damunt de l’amanida i afegiu-hi uns grans de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: