Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu el codonyat a daus.
  2. Barregeu-lo amb el meló.
  3. Emplateu una base de Primers Brots de Ruca Florette en un plat profund i col·loqueu a sobre els ingredients anteriors juntament amb el pernil d'ànec.
  4. Afegiu-hi el Topping de Fruits Vermells i Mango Florette.
  5. Amaniu l'amanida amb sal, oli i vinagre al gust, i decoreu-ho amb formatge feta triturat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: