Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la part dura dels espàrrecs i poseu-los a bullir amb aigua i sal. Un cop fets, refredeu-los amb aigua i gel.
  2. En un plat gran poseu la làmina de salmó, els espàrrecs, els tomàquets cherry, els canonges, el xampinyó rentat i laminat i les fulles de l’endívia decorant el plat.
  3. Feu una salsa vinagreta barrejant l’oli d’oliva, el vinagre, la mostassa, el pebre negre i sal al gust, bateu-ho tot i poseu-ho en una salsera.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: