Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una capa de sal d’un dit de gruix en un plat; les sardines, a sobre, i cobriu-les amb una altra capa de sal. Deixeu-les a la nevera de 4 a 5 dies, segons la mida de les sardines.
  2. Peleu un tomàquet madur, retireu-ne les llavors i talleu-lo a daus.
  3. Peleu 6 grans de raïm per persona.
  4. Prepareu una barreja de fulles vegetals per amanir dins un bol gros.
  5. Filetegeu les sardines i peleu-les. Seguidament, dessaleu-les un moment en un bol d’aigua i eixugueu-les.
  6. Prepareu una vinagreta generosa d’oli, vinagre i un bon toc de pebre, però sense sal.
  7. Muntatge: afegiu el tomàquet i el raïm als brots tendres, amaniu-ho amb la vinagreta i poseu-hi a sobre els filets de sardina. Remeneu-ho un moment i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: