Preparació
- Renteu la taronja i talleu-la a daus. Poseu-la en un cassó juntament amb la mel i un raig d’aigua i feu-la bullir 7 min. Reserveu-la.
- Renteu l’escarola i trenqueu-la a trossos. Talleu la col a tires fines i renteu-la.
- Separeu els dos filets dels seitons i col·loqueu-los en un pot amb aigua freda. Reserveu-ne les espines. Una vegada els tingueu preparats, traieu aquesta aigua i poseu-hi l’aigua mineral, el vinagre i la sal. Deixeu-ho marinar 4 h. Passat aquest temps, traieu els filets de l’aigua, poseu-los en una plàtera i cobriu-los amb oli. Deixeu-ho marinar 12 h.
- Talleu el bròquil i el bitxo confitat a daus petits i afegiu-los a la taronja agra amb mel. Incorporeu-hi un raig de vinagre de poma.
- Enfarineu les espines dels seitons i fregiu-les amb l’oli d’oliva. Passeu-les per un paper absorbent i reserveu-les.
- Prepareu l’amanida. Poseu-hi un fons d’escarola i col. Al damunt, col·loqueu-hi els filets de seitó i les espines fregides.
- Barregeu 2 dl d’oli del marinat a la taronja, bròquil i bitxo amb mel i saleu-ho al punt. Amaniu els seitons i serviu-ho.