Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts, i fregiu-les amb oli d’oliva abundant, fins que quedin cruixents. Reserveu-les.
  2. Talleu la botifarra i salteu-la en una paella, amb una mica de sal i un raig d’oli, fins que quedi ben feta. Reserveu-la.
  3. Netegeu la sípia i talleu-la a quadrats de mida semblant. Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, fins que estiguin ben cuits. 
  4. Als plats, serviu unes fulles d’escarola ben netes i, a sobre, la sípia, les carxofes i la botifarra. Serviu-ho amb un sofregit d’alls tendres: en una paella amb un raig d’oli d’oliva, sofregiu els alls tendres tallats a rodanxes fines, al costat del bitxo. Un cop l’all tendre s’estovi, serviu-ho sobre la sípia. Acabeu-ho amb una mica de cibulet i sal en escates.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: