Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu, renteu i escorreu els enciams i l’escarola i col·loqueu-ho tot en una plàtera, juntament amb els tomàquets pelats i tallats a daus.
  2. Netegeu la sèpia, emboliqueu-la i congeleu-la. Quan sigui dura, talleu-la ben finament. Peleu les gambes.
  3. En una paella amb 4 cullerades d’oli, salteu la sèpia tallada a tires i les gambes pelades. A continuació, afegiu-hi les favetes i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Salpebreu-ho tot i finalment tireu-hi la cullerada de vinagre balsàmic.
  4. Serviu l’amanida amb el saltat calent per damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: