Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els enciams i els bolets.
  2. Talleu els pedrers confitats d'ànec i escalfeu-los en una paella amb el seu propi greix.
  3. Salteu els bolets amb un raig d'oli.
  4. Munteu l'amanida trencant els enciams amb la mà. Poseu-los delicadament en un piló, traieu les granes de la magrana i poseu-les al damunt de l'amanida juntament amb el codonyat tallat a daus.
  5. Barregeu els bolets amb els pedrers d'ànec i poseu-los al costat de l'amanida.
  6. Amb un pelador de patates, feu flocs de serrat d'ovella i poseu-los al damunt.
  7. Talleu a daus el foie gras i distribuïu-los.
  8. Barregeu 1 dl d'oli amb una cullerada de greix d'ànec i un raig de vinagre. Amaniu-ho i serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: