Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als tomàquets confitats: escaldeu els tomàquets, traieu-ne la pell, talleu-los a quarts, traieu-ne les llavors, empolseu-hi sal i sucre, i deixeu-los 1 h en una safata. Renteu-los i assequeu-los al forn a 75 ºC durant 30 min amb oli de farigola.
  2. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu 1/4 de vinagre i 3/4 d’oli, i afegiu-hi una cullerada de mostassa de Dijon.
  3. Per als pinyons garapinyats: feu un caramel amb sucre i unes gotes d’aigua, afegiu-hi els pinyons i un polsim de comí.
  4. Per acabar: netegeu amb abundant aigua i escorreu bé els vegetals. Amaniu la barreja d’enciams amb la vinagreta. Munteu l’amanida intercalant els pinyons, els tomàquets, els bastonets de poma i les orellanes. Al damunt, afegiu-hi un fil de vinagre balsàmic reduït.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: