Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les vuit taronges i deixeu-les ben netes, sense que hi quedin els filets blancs.
  2. A continuació, talleu-les a rodanxes ben fines.
  3. Tot seguit, empolseu-hi el sucre al damunt. Agafeu les maduixes, els gerds i la pinya i talleu-ho tot a daus regulars.
  4. Muntatge: damunt d’un plat disposeu endreçadament les rodanxes de taronja ensucrades i acompanyeu-les de la resta de fruites. Arrodoniu la presentació col·locant al costat una bola de sorbet de mandarina i cava.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: