Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els tomàquets i els alls i peleu-ho tot. Fregiu la nyora, prèviament hidratada amb aigua, amb oli.
  2. Al morter, piqueu l’all, el pebrot sec, les ametlles i les avellanes amb una mica d’oli, fins que tingueu una pasta molt fina.
  3. Incorporeu-hi el tomàquet, el pebre vermell i el vinagre, i remeneu-ho.
  4. A poc a poc, afegiu-hi l’oli, tot remenant-ho, fins que la salsa quedi espessa.
  5. Deslligueu el romesco amb l’oli.
  • Poseu el tomàquet al plat i la ventresca a sobre, amb l’all i la ceba. A un costat, poseu-hi la barreja d’enciams. Amaniu-ho tot amb l’oli de romesco.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: