Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: en un biberó, barregeu la pasta de festuc (la podeu fer a casa triturant els festucs fins que us quedi una pasta), 60 g d'oli i 30 g de vinagre. Reserveu-ho.
  2. Per a la sardina: barregeu la sal i el sucre. Filetegeu i desespineu les sardines i deixeu-les en aigua amb gel.
  3. En una plata, poseu una base de sucre i sal (la meitat de la barreja) i, a sobre, els lloms de sardina eixugats. Cobriu-ho amb la resta de la barreja de sal i sucre. Deixeu-ho curar 15 min.
  4. Traieu les sardines de la barreja i traieu-ne la sal sota l'aixeta amb aigua freda. Eixugueu-les.
  5. Peleu el tomàquet amb un pelador, talleu-lo a trossos i poseu-los en un plat. Talleu les figaflors en quatre i poseu-les intercalades amb el tomàquet.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de festucs i poseu-hi els lloms de sardina a sobre.
  7. Afegiu-hi sal de Maldon, fulletes d'alfàbrega i la ceba tendra, tallada a la juliana fina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: