Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu l’all i ratlleu el gingebre. Feu-ne una pasta amb una mica d’oli d’oliva. Unteu la ventresca amb la barreja i deixeu-la fora de la nevera 30 min, perquè perdi el fred.
  2. Traieu el pinyol a les cireres i prepareu la base de l’amanida amb les fulles.
  3. Marqueu la ventresca en una paella ben calenta, només per dos costats, 1 min de cada banda, depenent del gruix.
  4. Col·loqueu-la sobre les fulles i acabeu-ho amb uns grans de pebre rosa, unes gotes d’oli i escates de sal marina.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: