Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu l’all i ratlleu el gingebre. Feu-ne una pasta amb una mica d’oli d’oliva. Unteu la ventresca amb la barreja i deixeu-la fora de la nevera 30 min, perquè perdi el fred.
  2. Traieu el pinyol a les cireres i prepareu la base de l’amanida amb les fulles.
  3. Marqueu la ventresca en una paella ben calenta, només per dos costats, 1 min de cada banda, depenent del gruix.
  4. Col·loqueu-la sobre les fulles i acabeu-ho amb uns grans de pebre rosa, unes gotes d’oli i escates de sal marina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: