Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu el bacallà a 90 ºC en l'oli i el greix de pernil 8 min.
  2. Poseu aigua i sal en una cassola. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi les favetes 30 s.
  3. Prepareu un bany maria amb gel i sal. Deixeu-hi refredar les favetes.
  4. Un cop ben fredes, escorreu-les i reserveu-les.
  5. Emulsioneu els ingredients de la vinagreta i reserveu-los en un biberó.
  6. Per a la presentació, amaniu amb la vinagreta 80 g de favetes i vuit daus d'alvocat. Poseu-ho en un plat fons, cobriu-ho amb làmines de bacallà i completeu-ho amb els grills de llimona, l'oliva negra i les fulles de menta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: