Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els fideus soba en aigua salada abundant. 
  2. Escorreu-los i deixeu-los refredar.
  3. Salteu la verdura (la pastanaga i el carbassó, tallats a tires fines i llargues) amb una mica d’oli d’oliva i sal, fins que quedi cruixent, però que no sigui crua. 

Per a la salsa del guarniment:

  1. Barregeu tots els ingredients, fins que obtingueu una salsa de sabor agredolç. 
  2. Barregeu la salsa amb els fideus soba i la verdura, i amaniu-ho amb llavors de sèsam torrat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: