Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu els tomàquets cherry per la meitat i el tomàquet sec a làmines. Reserveu-los.
  2. Escaldeu els pèsols 1 min en aigua bullint i refredeu-los. Reserveu-los.
  3. Bulliu els macarrons uns 10 min (seguiu les indicacions del paquet), escorreu-los i refredeu-los. Reserveu-los.
  4. Per a l’amaniment: tritureu l’oli amb el suc de llimona, el tabasco, la tahina, el comí i una mica de sal i pebre.
  5. Per al muntatge: amaniu els macarrons amb la mescla anterior. Mescleu-los amb els  i pèsols i els tomàquets.
  6. Repartiu l’amanida en gots, intercalant-la amb els créixens, i serviu-la.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: