Preparació
- Per al formatge crocant d'anacards: poseu els anacards en remull amb aigua, com a mínim 3 h (l’ideal és deixar-los-hi tota una nit).
- Tritureu la resta d’ingredients amb els anacards remullats fins que obtingueu una textura cremosa. Si cal, hi podeu afegir una mica d’aigua.
- Unteu-ne el teflex del deshidratador i deshidrateu-ho a 40 ºC, fins que quedi ben crocant (o bé assequeu-ho al forn).
- Deixeu els tomàquets secs en remull com a mínim 1 h, i reserveu-los amb una mica d’oli d’oliva.
- Per al blat negre activat: feu germinar el blat negre un o dos dies, i deshidrateu-lo a 40 ºC, unes 12 h o fins que quedi sec (amb una textura cruixent).
- Emplateu l’amanida barrejant la ruca, els canonges i els germinats. Afegiu-hi les olives, els tomàquets, el blat i el formatge crocant d’anacards.
- Amaniu amb una vinagreta feta barrejant tots els ingredients de l’amaniment.