Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu les dues farines, el midó i el sucre. Mescleu-ho amb la mantega a punt de pomada fins que tingueu una pasta grumollosa.
  2. Poseu-ho en una safata, amb un silpat, perquè no s'enganxi. S'han de fer com engrunes.
  3. Coeu-ho al forn 8 min, a 180 ºC. Reserveu-ho.
  4. Renteu les peres llimoneres i talleu-les a bastons d'1 cm de gruix. Al fons d'una plata, poseu-hi els brots vegetals i les peres.
  5. Amb un ganivet fi, talleu llesques molt fines de formatge i aneu-ne intercalant a cada tall de pera.
  6. Afegiu-hi els germinats i les avellanes trencades. Talleu els dàtils en quatre, traieu-ne el pinyol i afegiu-los-hi també.
  7. Feu la vinagreta barrejant l'oli, el vinagre i una mica de sal en escames. Poseu-la pel damunt, afegiu-hi trossets de crumble i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: