Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’hummus de remolatxa: poseu els cigrons al got del túrmix amb mitja remolatxa crua tallada petita. Afegiu-hi mig gra d’all, una cullerada de llimona i una culleradeta d’oli d’oliva. Tritureu-ho i saleu-ho.
  2. Amb la mandolina, talleu el rave negre i la remolatxa i poseu-ho en un plat. Amaniu-ho amb oli, vinagre i sal.
  3. Afegiu-hi les minifulles de bleda i els pètals.
  4. Feu punts dins i en les vores del plat amb l’hummus.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: