Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i talleu-la a quarts. Coeu-la 25-30 min al forn, a 180 ºC.
  2. Peleu les peres, talleu-les a daus i reserveu-les en un bany d’aigua amb suc de llimona.
  3. Barregeu la mostassa en gra amb la mel, sal, pebre negre i el vinagre. Afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva verge extra, en forma de fil, per formar una vinagreta.
  4. Escorreu les peres de l’aigua amb llimona i salteu-les 2-3 min amb la mantega. Salpebreu-ho.
  5. Renteu l’escarola i assequeu-la.
  6. Poseu l’enciam de base amb les endívies trossejades. A sobre, repartiu-hi les peres saltades, la ceba escalivada, el cibulet, les nous i el formatge. Amaniu-ho amb la vinagreta, sal i pebre, i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: